Decisión és una organització evangèlica sense ànim lucratiu compromesa amb la promoció dels valors cristians i la comunicació del missatge de Jesucrist, mostrant la seva rellevància per (a) la societat actual.

El nostre propòsit es servir a les persones i esglésies que busquen l’avanç de la justícia, la pau, la llibertat i l’esperança, que inclou tant l’àmbit social com espiritual, desenvolupant projectes que es preocupen de les necessitats de l’ésser humà des d’una perspectiva completa i integral. Entenem que la nostra missió és beneir al món a través de l’amor de Déu, per això treballem en iniciatives socials, culturals i religioses.

Amb aquesta visió, portem a terme activitats que promouen la solidaritat, la unitat, la cultura i el creixement del poble de Déu. A més, oferim recursos per enfortir el treball de les esglésies; investiguem i informem sobre les noves necessitats de la missió; organitzem Jornades Internacionals de Convivència enfocades principalment en la joventut i realitzem cursos de formació i assessorament.

Com entitat estem registrats en el Ministeri de Justícia amb el número 015853 (abans 2952 SE/A) i som membres de la Federació Protestant Espanyola FEREDE.

Més informació en www.decision.plus