logo100px

Fes la teva pròpia capseta

1) ) CAPSETA DE SABATES


Aconsegueix una capseta de sabates de la mida aproximada d'un foli A4. Pots embolicar-la amb paper de regal si ho desitges i a poder ser, la tapa per separat. És important que les capsetes siguin totes similars en la mida per a que els nens que les reben sentin que són tractats de la mateixa manera.

2) ESCULL L'EDAT


Decideix si el regal serà per un nen o nena i l'edat: 2-4, 5-9 o 10-14 anys. Retalla L'etiqueta, marca la casella de l'edat i enganxa-la amb cinta adhesiva a la tapa. Pots encontrar més etiquetes en la secció de Material Descarregable de la web.

3) EMPLENALA AMB REGALS


Emplena la capseta amb regals que puguin agradar al nen o nena. Consulta la llista de suggeriments que hi ha més a baix sobre QUÉ es pot regalar i QUÉ ESTÀ PROHIBIT enviar.

4) INCLOU UN DONATIU


Inclou en un sobre el donatiu de 6€ o més per a cobrir les despeses d'enviament, transport i altres del projecte. És preferible que facis un ingrés per transferència a aquesta compte corrent: DECISIÓN - Banc Santander - ES06-0049-1828-25-2410272479. Si prepares varies capsetes fes l' ingrés i envia el justificant en una de les capsetes. També pots fer el donatiu amb PayPal.

5) PORTA LA CAPSETA AL CENTRE DE RECOLLIDAUna vegada que la capseta està plena, posa-li una goma elàstica al voltant i porta-la al centre de recollida més proper els dies indicats. Normalment del 2-6 de Desembre en tota la Península.

QUÉ ES POT REGALAR

Escollir els regals que posaràs a la capseta és la part més divertida de Operació Nen del Nadal. És especial regalar alguna cosa a un nen que possiblement mai arribis a conèixer.

Sobretot quan saps que aquest senzill acte compassiu el nen ho rebrà amb un sentit i estima més enllà del que pots imaginar.

Una vegada hagis decidit si la capseta és per un nen o nena, i de què grup de edat, has de pensar detingudament en quins regals són els més apropiats per a l’edat que has escollit.
P.D. Abans de que t’ho gastis tot en regals: No oblidis posar a part els 6€ de donatiu que van dins de la capseta.

 • JOGUINES
  Ambdós: Osset de peluix, pilota de tenis, yoyó, blocs de construcció, instruments musicals petits.
  Per ell: : Cotxes, camions de bombers, etc.
  Per ella:
  Nines, Arracades de pinça, etc
 • MATERIAL ESCOLAR
  Ambdós: Llapis, bolígrafs, llibretes, maquinetes, goma d’ esborrar, llibre per pintar, llapis de colors, estoig, retoladors, calculadora solar, etc
 • MATERIAL HIGIÈNIC
  Ambdós:Raspall i pasta de dents, sabó sòlid, pinta per el cabell.
  Per ella: Pinces i raspall per el cabell.
 • CARMELS DURS
  Ambdós:Caramels durs i chupachups.
 • ALTRES COSES
  Ambdós: Ulleres de sol, gorra, guants, bufanda, etc.
  Per ella: Collar, polseres, kit de costura.
  Per ell: Lupa, metro de mesurar.

Com veus, és només qüestió de fantasia.

Si us plau, inclou objectes de totes les categories per a que la capseta estigui ben complerta. Recorda que pots fer més d’una. Esperem que gaudeixis molt creant la teva capseta.

A gaudir!

 

PROHIBIT ENVIAR

IMPORTANT! Llegeix això, ens estalvia moltíssim temps i salva vides.

Degut a les regulacions d’importació, tots els regals, han de ser nous i han de complir amb els requisits de seguretat. Assegura’t de que els regals són apropiats per a l’edat del nen i que no envies a cap nen petit alguna cosa que pugui ingerir i empassar-se o confondre amb caramels quan en realitat no ho són.

 • MENJAR : Nada de gominolas. Res de llaminadures. No al xocolata, torró, galetes, arròs, pasta, etc, només caramels durs.
 • Medicaments o vitamines de qualsevol tipus.
 • Joguines de guerra o relacionades amb la violència: Pistoles, soldats, ganivets, armes, objectes de guerra o violents d’alguna manera o forma.
 • Objectes fràgils: Vidres, esferes de neu, Miralls de vidre, etc.
 • Líquids: També inclou bombolles, xampú, olis de bany, aerosols, desodorants i pasta de dents líquida.
 • Objectes perillosos: Objectes tallants o punxants com fulles d’afaitar
 • Libros: Nada de novelas de ningún tipo. Se permiten libros inocentes e infantiles para colorear
 • Política: Res de naturalesa política com adhesius o  flyers etc…
 • Objectes nocius per la salut: Regals que incloguin gases, piles de mercuri (de botó), piles contaminades i velles (les noves si que es permeten si van dins del paquet).

Per assegurar-nos que aquests requisits es compleixen, Operació Nen del Nadal examina tots els anys cada capseta i dona l’aprovació definitiva abans d’enviar-les als nens. Els continguts es respecten íntegrament a menys que s’incompleixi alguna de les condicions anteriors. Si una capseta o el seu contingut és perillós, inapropiat o està prohibit, Operació Nen del Nadal es reserva el dret de modificar la capseta o treure l’objecte per donar-lo a entitats benèfiques. Moltes gràcies per col·laborar llegint això!

P.D. Si voleu col·laborar com a voluntaris/es en el Centre de Processos i assegurar-te de que totes les capsetes estiguin bé, apunta’t aquí.