logo100px

Fes la teva pròpia capseta

1) ) CAPSETA DE SABATES


Aconsegueix una capseta de sabates de la mida aproximada d'un foli A4. Pots embolicar-la amb paper de regal si ho desitges i a poder ser, la tapa per separat. És important que les capsetes siguin totes similars en la mida per a que els nens que les reben sentin que són tractats de la mateixa manera.

2) ESCULL L'EDAT


Decideix si el regal serà per un nen o nena i l'edat: 2-4, 5-9 o 10-14 anys. Retalla L'etiqueta, marca la casella de l'edat i enganxa-la amb cinta adhesiva a la tapa. Pots encontrar més etiquetes en la secció de Material Descarregable de la web.

3) EMPLENALA AMB REGALS


Emplena la capseta amb regals que puguin agradar al nen o nena. Consulta la llista de suggeriments que hi ha més a baix sobre QUÉ es pot regalar i QUÉ ESTÀ PROHIBIT enviar.

4) INCLOU UN DONATIU


Inclou en un sobre el donatiu de 6€ o més per a cobrir les despeses d'enviament, transport i altres del projecte. És preferible que facis un ingrés per transferència a aquesta compte corrent: DECISIÓN – Banc Santander – ES06-0049-1828-25-2410272479. Si prepares varies capsetes fes l' ingrés i envia el justificant en una de les capsetes. També pots fer el donatiu amb PayPal.

5) PORTA LA CAPSETA AL CENTRE DE RECOLLIDA



Una vegada que la capseta està plena, posa-li una goma elàstica al voltant i porta-la al centre de recollida més proper els dies indicats. Normalment del 2-6 de Desembre en tota la Península.

QUÉ ES POT REGALAR

Escollir els regals que posaràs a la capseta és la part més divertida de Operació Nen del Nadal. És especial regalar alguna cosa a un nen que possiblement mai arribis a conèixer.

Sobretot quan saps que aquest senzill acte compassiu el nen ho rebrà amb un sentit i estima més enllà del que pots imaginar.

Una vegada hagis decidit si la capseta és per un nen o nena, i de què grup de edat, has de pensar detingudament en quins regals són els més apropiats per a l’edat que has escollit.
P.D. Abans de que t’ho gastis tot en regals: No oblidis posar a part els 6€ de donatiu que van dins de la capseta.

 • JOGUINES
  Ambdós: Osset de peluix, pilota de tenis, yoyó, blocs de construcció, instruments musicals petits.
  Per ell: : Cotxes, camions de bombers, etc.
  Per ella:
  Nines, Arracades de pinça, etc
 • MATERIAL ESCOLAR
  Ambdós: Llapis, bolígrafs, llibretes, maquinetes, goma d’ esborrar, llibre per pintar, llapis de colors, estoig, retoladors, calculadora solar, etc
 • MATERIAL HIGIÈNIC
  Ambdós:Raspall i pasta de dents, sabó sòlid, pinta per el cabell.
  Per ella: Pinces i raspall per el cabell.
 • CARMELS DURS
  Ambdós:Caramels durs i chupachups.
 • ALTRES COSES
  Ambdós: Ulleres de sol, gorra, guants, bufanda, etc.
  Per ella: Collar, polseres, kit de costura.
  Per ell: Lupa, metro de mesurar.

Com veus, és només qüestió de fantasia.

Si us plau, inclou objectes de totes les categories per a que la capseta estigui ben complerta. Recorda que pots fer més d’una. Esperem que gaudeixis molt creant la teva capseta.

A gaudir!

 

PROHIBIT ENVIAR

IMPORTANT! Llegeix això, ens estalvia moltíssim temps i salva vides.

Degut a les regulacions d’importació, tots els regals, han de ser nous i han de complir amb els requisits de seguretat. Assegura’t de que els regals són apropiats per a l’edat del nen i que no envies a cap nen petit alguna cosa que pugui ingerir i empassar-se o confondre amb caramels quan en realitat no ho són.

 • MENJAR : Nada de gominolas. Res de llaminadures. No al xocolata, torró, galetes, arròs, pasta, etc, només caramels durs.
 • Medicaments o vitamines de qualsevol tipus.
 • Joguines de guerra o relacionades amb la violència: Pistoles, soldats, ganivets, armes, objectes de guerra o violents d’alguna manera o forma.
 • Objectes fràgils: Vidres, esferes de neu, Miralls de vidre, etc.
 • Líquids: També inclou bombolles, xampú, olis de bany, aerosols, desodorants i pasta de dents líquida.
 • Objectes perillosos: Objectes tallants o punxants com fulles d’afaitar
 • Libros: Nada de novelas de ningún tipo. Se permiten libros inocentes e infantiles para colorear
 • Política: Res de naturalesa política com adhesius o  flyers etc…
 • Objectes nocius per la salut: Regals que incloguin gases, piles de mercuri (de botó), piles contaminades i velles (les noves si que es permeten si van dins del paquet).

Per assegurar-nos que aquests requisits es compleixen, Operació Nen del Nadal examina tots els anys cada capseta i dona l’aprovació definitiva abans d’enviar-les als nens. Els continguts es respecten íntegrament a menys que s’incompleixi alguna de les condicions anteriors. Si una capseta o el seu contingut és perillós, inapropiat o està prohibit, Operació Nen del Nadal es reserva el dret de modificar la capseta o treure l’objecte per donar-lo a entitats benèfiques. Moltes gràcies per col·laborar llegint això!

P.D. Si voleu col·laborar com a voluntaris/es en el Centre de Processos i assegurar-te de que totes les capsetes estiguin bé, apunta’t aquí.