Festa de Llançament 2017

 

El 16 de setembre celebrarem la Festa de Llançament

L’ inici d’una nova campanya anual d’Operació Nen del Nadal ho marca la Festa de Llançament que celebrem en aquelles localitats on l’Equip d’Àrea local decideix realitzar-la. A la festa es conviden a tots els Promotors de la zona per a donar-los informació actualitzada sobre el desenvolupament del projecte,  donar suport a la seva implementació, facilitar-los el material de promoció necessari i donar resposta als seus precs i preguntes. L’objectiu és aconseguir la major assistència de persones interessades en el projecte, i de forma especial a tots aquells Promotors que s’encarregaran de posar-lo en marxa en la seva comunitat.

Encara que cada Equip d’Àrea te la llibertat per organitzar la festa, normalment aquests seran els continguts:

CAFÉ DE BENVINGUDA

És ideal que el berenar estigui posat i que la gent parli entre ella i es coneguin. Procura saludar a tots. Posem el berenar aquí per a que els que arriben tard no es perdin res i que els que arriben puntuals no lamentin haver-ho fet.

PRESENTAR-NOS

Es presenta primer el Coordinador i l’Equip d’Àrea (en cas d’haver-lo) i quina responsabilitat tenen dins de l’organització. Després, es presenten els promotors indicant l’església o entitat que representen i responent a la pregunta ‘Què els hi agrada d’Operació Nen del Nadal’.

VÍDEO

Mostrem el vídeo de l’última distribució de capsetes recollides a l’estat espanyol.

HISTÒRIA DEL IMPACTE D’UNA CAPSETA

A la web hi ha moltes històries que podem compartir. Al explicar els testimonis de vides transformades, nins rescatats i projectes desenvolupats, consolidem la visió i els valors d’ONN. Els promotors podran fer servir aquestes històries per motivar a que participin.

ACTIVITAT FORMATIVA

Podem fer una “Mini-festa de la capseta” i fer junts, per grups, una capseta per cada sexe i edat. També es pot gravar un vídeo dient el que tu posaries o no en una capseta. Cada Equip d’Àrea decideix quina activitat desenvolupar.

GRUPS PETITS PARLEN D’IDEES PER ARRIBAR A MÉS

L’objectiu d’aquesta activitat és el treballar junts idees per a que el projecte arribi a als nostres veïns, escoles, empreses, amics i familiars, etc. També parlar sobre com aconseguir que els mitjans de comunicació locals es facin ressò del projecte.

LA GRAN AVENTURA

Explicar la visió complerta d’ONN i com es convida, als nens que ho desitgin, a fer el curs bíblic “La Gran Aventura”. Amb les capsetes, en els llocs on hi ha llibertat religiosa, es regala als nens el llibret “El Mejor Regalo”. Les capsetes passaran però els valors que s’imparteixin poden canviar una societat.

QUÈ S’ESPERA DELS PROMOTORS

Els promotors són les persones fonamentals en el desenvolupament del projecte. És una tasca senzilla però que pot ser molt eficaç quan es segueixen les instruccions que Operació Nen del Nadal ha comprovat que funcionen millor.

ORACIÓ

Operació Nen del Nadal és un projecte d’ajuda als nens necessitats que s’alimenta de l’oració, demanant la seva ajuda. Per això, abans de posar-nos mans a la obra, creiem que és important demanar-li a Déu la seva benedicció per als nens.

DISTRIBUCIÓ DE MATERIALS

Els materials de publicitat que ja s’hagin sol·licitat per el formulari de la web, podran recollir-se gratuïtament al finalitzar la reunió.