LA GRAN AVENTURA

La Gran Aventura és un curs de formació per a nens basat en la Bíblia.

Les capsetes de Operació Nen del Nadal es distribueixen entre nens necessitats de tota raça i religió. En els Països on hi ha llibertat religiosa, es convida als nens que ho desitgen, a fer el curs de La Gran Aventura, que ha sigut creat per ajudar a l’església en la seva feina amb els nens i nenes per a que coneguin el missatge de Jesús. També amb la intenció d’equipar-los per viure la seva fe de manera personal, aprenent a pregar i a compartir l’amor de Déu amb els seus familiars i amics.

LA GRAN AVENTURA

Comença amb una capseta…

A través del programa La Gran Aventura, els nens i nenes poden conèixer el missatge de Jesucrist. Samaritan’s Purse va desenvolupar-lo com a un estudi interactiu i dinàmic per fer-lo servir en els països de tot el món, on Operació Nen del Nadal reparteix capsetes plenes de regals. Sempre que ho permetin les autoritats locals, els nens que reben les capsetes son convidats a participar en el curs el qual ja han fet més de 2,8 milions de nens i nenes des de que va començar l’any 2008.

Ajudant a nens i nenes a anar més enllà

La Gran Aventura és una de les iniciatives pedagògiques més dinàmiques que fan les esglésies enfocades en la infància. A més de promoure l’entrenament per a professors i els materials didàctics, els nens que realitzen les 12 lliçons reben un Nou Testament en la seva llengua. La formació dels mestres i els quaderns per els nens, estan traduïts al llenguatge local i s’ofereix a les esglésies que desenvolupen el programa sense cap despesa.

Lección de La Gran Aventura
Lliçó de la Gran Aventura  

Per 6€ pots promoure l’entrenament d’un professor i els seus materials impresos, inclòs el Nou Testament per a un nen.

Per 100€ pots aconseguir ajudar a tota una classe de 15 nens amb La Gran Aventura.

Dona suport a una dotzena! Per 6€ al mes de donatiu durant un any, pots equipar a un nou nen cada mes a través de les nostres esglésies associades.

FES UN FONATIU ARA