Operació Nen del Nadal

Operació Nen del Nadal És el projecte infantil i nadalenc més gran del món dirigit per la ONG Samaritan’s Purse que a l’estat espanyol està coordinat per Decisión, una entitat benèfica evangèlica no lucrativa. Des de 1990 s’han enviat capses de sabates, plenes de regals, a més de 111 milions de nens necessitats de 130 països en tot el món.
L’any passat, més de 41.000 persones de tota Espanya es van involucrar en escoles, esglésies, ajuntaments i empreses per participar. Entre tots vam aconseguir 41.107 capsetes de sabates que van ser enviades a Guinea Equatorial, Romania i els camps de refugiats Sahrauís a Algèria.

gbhdebjb
VEURE VÍDEO

Com funciona?

Donant una capsa de sabates plena de regals. Així de senzill. Prepares una i l’entregues en el Punt d’Entrega que tinguis més a prop. Des de tota la península les capses es fan arribar al Centre de Processos on són revisades per voluntaris/es per a que arribin en les millors condicions als nens. Des d’allà les enviem en vaixell o camió i els nostres representants en els països de destí, les distribueixen a nens necessitats de tota raça i religió.

Jesús digué: “Deixeu estar els infants: no els impediu que vinguin a mi, perquè el Regne del cel és dels qui són com ells.” Mateu 19:14