Voluntari tot l’any

“Enviats a ajudar als nens”

Cada persona te uns dons i talents únics per ser utilitzats en bones obres. Sabem que Déu et va dissenyar d’una manera única i especial que pot ser de gran utilitat en la seva obra.

Ser voluntari amb Operació Nen del Nadal, et connecta directament amb una missió global. Servint tot l’any en aquesta missió, et connectarà amb més de 150 països de tot el món.
Cada capseta representa una oportunitat per compartir les notícies de gran alegria que és el missatge de Jesús.

Per sol·licitar més informació : info@e-decision.org

Com puc servir tot l’any?

Passa el ratolí o polsa en cada posició per obtenir més informació.

LIDERATGE

Els nostres líders s'enfoquen en construir equips de voluntaris reclutant, seleccionant, equipant i desenvolupant-los. D'aquesta manera es multiplica l' impacte d'ONN arreu del món.

RELACIONS AMB LES ESGLÉSIES

Un membre d'aquest equip construeix i cultiva bones relacions amb les esglésies cristianes locals i treballa en mobilitzar-les, equipar-les i animar-les a compartir l'amor de Jesús a través d'ONN.

RELACIONS AMB ENTITATS

Com part d'aquest equip, s'utilitzen els talents com ambaixadors en la teva comunitat, animant, mobilitzant i equipant diferents grups, negocis i organitzacions cíviques per a que s'uneixin de forma activa al projecte.

RELACIONS ESTUDIANTILS

Per a gent que te un cor per els estudiants, nens, adolescents o joves, es pot utilitzar ONN en les organitzacions estudiantils, escoles, instituts i universitat per fer créixer a la següent generació en projectes d'ajuda social i crear consciencia d'aquestes necessitats físiques per a to el món a altres joves.

LOGÍSTICA

Els principals talents d'aquesta posició són l'organització, planificació i hospitalitat per a donar la benvinguda als donants i voluntaris de ONN en els Punts d'Entrega. Són capaços de dirigir la logística, de centralitzar totes les capsetes de la seva zona en un sol lloc i aconseguir voluntaris a curt termini per a que siguin el rostre d'ONN de cara a totes les persones que porten les seves capsetes fins que aquestes puguin arribar als braços dels nens i nenes.

MITJANS DE COMUNICACIÓ

Els voluntaris/es aquí són la veu d'ONN en la zona. En aquesta posició, tens l'oportunitat d'utilitzar els mitjans de comunicació local, la teva veu, paraules i carisma personal per promoure de forma visible i audible el treball d'Operació Nen del Nadal a la premsa, televisió, radio, xarxes socials i anuncis.