SER
PUNT
D’
ENTREGA

Els Punts d’Entrega son fonamentals per a que tota la gent pugui participar. Cada any hi ha més persones en el nostre país amb el desig de col·laborar. Coneixen Operació Nen del Nadal a través d’amics, l’escola, els mitjans de comunicació (La 1, La 2, Telemadrid, El País,…), Internet, xarxes socials o la promoció de la pròpia església local però no saben realment on portar la seva capseta una vegada feta. Es aquí on els Punts d’Entrega juguen un paper decisiu.

QUÈ ÉS UN PUNT D’ENTREGA?

És una entitat que ofereix el seu local per a recollir i custodiar les capsetes de Operació Nen del Nadal en els dies i hores establertes en la publicitat nacional i que compleixen amb els requisits. Així mateix, gaudeix de tots els avantatges que això comporta.

puntoimagen

AVANTATGES DE SER PUNT D’ENTREGA

1. Solidaritat multiplicada: Promoure entre veïns i amics un projecte feliç i alegre que farà que molts s’involucrin i ajudin als nens més necessitats.
2. Promoció: En el barri/municipi es parlarà bé de la iniciativa que la teva entitat estarà promovent.
3. Dades: Pots sol·licitar les dades de les persones que venen per a futurs esdeveniments que com a entitat feu.
4. Presència: Els projectes solidaris obren moltes portes en la societat i faciliten les relacions personals.
5. Ajuda: Els donants podran conèixer altres projectes i iniciatives del centre i fins i tot, involucrar-se

REQUISITS PER A SER PUNT D’ENTREGA

1. Obrir el local els dies establerts: del 2 al 6 de Desembre de 18:00 a 21:00 i disposar d’una sala on les capsetes es puguin guardar i custodiar bé. Preferiblement sota clau.
2. Habilitar una recepció agradable, amb decoració nadalenca i alegre per atendre a les persones que vinguin a entregar capsetes.
3. Portar les capsetes recollides al Centre de trànsit el dia després de la recollida.
4. Un responsable de Punt d’Entrega (els hi diem Promotors) que coordini el correcte funcionament i sigui la persona de contacte a la web amb un número de telèfon mòbil amb whatsapp i un e-mail.
5. Enviar el formulari de Punt d’Entrega emplenat a Decisión.

6 Comprometre’s a respectar el donant i les capses rebudes: NO OBRIR-LES, NI MANIPULAR-LES NI TREURE EL SOBRE DEL DONATIU I LES DADES. (La revisió de cada capseta es realitzarà única i exclusivament en el centre nacional de processos).