PREGA

Ales d’Oració

La Oració és una part vital de tot el que fem i és la base de tota la nostra tasca. Sabem que quan preguem, Déu es mou poderosament, per això també t’animem a que t’uneixis a ‘Alas de Oración’, un moviment d’oració i súplica a Déu per el projecte.

Et convidem a formar part del grup Ales d’Oració, que està composat per milers de guerrers de la oració que donen suport a Operació Nen del Nadal amb les seves oracions durant tot l’any. Cada tres mesos rebràs el butlletí electrònic en el qual trobaràs precs i lloances. Aquesta és una gran oportunitat per a grups d’oració. Si vols rebre informació per pregar, emplena el formulari que hi ha més a baix.

Si ets un usuari de Facebook també pots sol·licitar ser part del grup d’oració de Facebook en que actualitzem setmanalment motius d’oració durant tot l’any. .Durant l’any celebrem 4 dies internacionals d’Oració i dejú a favor dels nens necessitats del món i del treball que realitza ONN, dels quals s’informa puntualment a l’equip d’oració mitjançant els butlletins trimestrals i el grup de Facebook.

T’animem a pregar per un país diferent cada dia. Recorda, també pots pregar per el personal que treballa en les oficines i per els companys que viuen en els països receptors i la seva tasca allà.

Gràcies per ser part de l’equip d’oració!

 

Nombre (necesario)

Apellidos (necesario)

Fecha de nacimiento (necesario)

Dirección (necesario)

Localidad o municipio (necesario)

Provincia (necesario)

Código Postal (necesario)

Email (necesario)

Teléfono (necesario)

Iglesia o entidad (necesario)

Opcional:
Tengo facebook para el grupo de "Alas de Oración"

AVISO LEGAL:
De acuerdo con la LOPD informamos que sus datos estarán en un fichero de Decisión y que puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos enviando un mensaje a info@decision.plus